Het DapperDagboek, voor alle dappere zieke helden!

Over Stichting Dapper Kind

Stichting Dapper Kind wil zich inzetten voor alle zieke kinderen. Hét Dagboek voor zieke kinderen. Met kleurrijke stickers voor iedere afzonderlijke situatie: de DapperPlakkers. De stickers vertellen, belonen, motiveren en stimuleren. Met ruimte voor tekeningen, kaarten en (medische) herinneringen. Het DapperDagboek krijg je in het ziekenhuis, zorginstelling, thuiszorgorganisatie, huisarts of bestel je gratis via de website.
Wat we doen en waarom:

Elk acuut, langdurig of ernstig ziek kind is dapper, ongeacht zijn of haar ziekte! Daar zijn wij van Stichting Dapper Kind van overtuigd. Wij willen met het DapperDagboek de kinderen en hun ouders helpen om positief om te gaan met hun situatie. Wij hopen dat ze hiermee hun ervaringen beter kunnen verwerken en makkelijker kunnen delen. Dit willen we bereiken door zoveel mogelijk kinderen kosteloos het DapperDagboek aan te bieden.

Help ons alle dappere kinderen helpen en word donateur!

Wat anderen over ons zeggen

Alle cijfers op een rijtje

Waar we ontzettend trots op zijn:
Go to Meer dan 65 ziekenhuizen & zorginstellingen

Meer dan 65 ziekenhuizen & zorginstellingen

Het DapperDagboek is inmiddels in meer dan 65 ziekenhuizen en zorginstellingen beschikbaar en via onze eigen webshop www.dapperdagboek.nl!

Go to Meer dan 5.500 DapperDagboeken

Meer dan 5.500 DapperDagboeken

Sinds de lancering van het DapperDagboek op 1 februari 2013 zijn er al meer dan 5.500 DapperDagboeken uitgedeeld.

Go to Meer dan 380.000 DapperPlakkers

Meer dan 380.000 DapperPlakkers

Via de website en via de zorgpartners hebben we sinds de lancering van het DapperDagboek al meer dan 380.000 DapperPlakkers uitgedeeld.

Go to Beschikbaar in meerdere landen

Beschikbaar in meerdere landen

Het DapperDagboek is verkrijgbaar in drie landen: Nederland, België en zelfs in Kenia. Ook verzenden we via de site wereldwijd en is het Dagboek beschikbaar in 5 talen!